ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΜΜΚΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ Numberland.gr
Home Relax Παράξενα 5 παράξενες εξαρτήσεις
5 παράξενες εξαρτήσεις Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την nmystakidis   
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 09:05

5 παράξενες εξαρτήσεις! Είναι πλέον επίσημο. Αν ζείτε στην Αγγλία και έχετε πρόβλημα εθισμού στα video games και στους υπολογιστές, μπορείτε να ζητήσετε ιατρική βοήθεια και κανένας δεν θα σας κοιτάξει με μισό μάτι.

Με αφορμή την αναγνώριση αυτής της «ασθένειας», σας παρουσιάζουμε άλλες πέντε περίεργες εξαρτήσεις.

Μερικές μάλιστα είναι εξωφρενικές, αλλά ποιοι είμαστε εμείς που θα κατηγορήσουμε άλλους ανθρώπους για τα βίτσια τους. Όλοι μας κρύβουμε κάποιο σκοτεινό μυστικό στη ντουλάπα μας και δεν είμαστε πρόθυμοι να το μοιραστούμε με το περιβάλλον μας.

Παγοφαγία: Εξάρτηση από το μάσημα πάγου

Η παγοφαγία αναγνωρίζεται από το συνεχές μάσημα ...πάγου και την κατανάλωση παγωμένων υγρών. Τις περισσότερες φορές η ανάγκη αυτή δημιουργείτε από τα χαμηλά επίπεδα σιδήρου στο αίμα. Όπως φαντάζεστε οι γιατροί προσπαθούν να την αποτρέψουν αφού μπορεί να καταστρέψει τα δόντια.

Εξάρτηση από το Heavy Metal

Ένας σουηδός κατάφερε μετά από δέκα χρόνια προσπαθειών να αποκτήσει ειδικά δικαιώματα στη δουλειά του λόγω της εξάρτησης του από το Heavy Metal. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί σε συγκεκριμένες ώρες να κάνει Headbanging στη δουλειά του ενώ παίρνει ειδική άδεια για να παρακολουθήσει συναυλίες. «Μίλησα με τρεις ψυχολόγους και στο τέλος συμφώνησαν ότι χρειαζόμουν τέτοια αντιμετώπιση για να πέσω θύμα διακρίσεων στον εργασιακό μου χώρο» δήλωσε ο ...παθών.

Εξάρτηση από το Sex

Και ποιος δεν είναι εξαρτημένος θα ρωτήσετε, αλλά οι περιπτώσεις του Tiger Woods και του ηθοποιού David Duchovny είναι εδώ για να μας θυμίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν εξαρτημένοι και ότι η ασθένεια υπάρχει.

Μπορεί μάλιστα να αποδειχτεί επικίνδυνη αν δεν διαγνωστεί εγκαίρως αφού μπορεί να οδηγήσει σε κακοποίηση η ακόμα και σε βιασμό.

Γεωφαγία

Ξέρετε τι είναι αυτό; Η κατανάλωση χώματος. Και όχι μόνο χώματος, αλλά και λάσπης. Συνήθως γίνεται λόγω του θείου και του φώσφορου που περιέχεται στο χώμα και μπορεί να αποδειχθεί θρεπτική για τον οργανισμό. Μην το δοκιμάσετε πάντως. Καλύτερα να προτιμήσετε μια πορτοκαλάδα. Θρεπτική είναι και αυτή.

Λεύκανση δοντιών

Τίποτα περίεργο εδώ αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι αν το παρακάνετε τα δόντια σας μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που φωτίζει ένα σκοτεινό δωμάτιο. Υπάρχουν άνθρωποι τόσο εξαρτημένοι από την λεύκανση που την πραγματοποιούν κα θημερινά.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/...

 

Δείτε ακόμα...

5 μυστικά του Facebook!

5 ??????? ??? Facebook! ???????? ????????????? 5 ???????? ??? ??????? ??? Facebook, ??? ???? ??? ????????? ??? ??...

Περισσότερα...

10 ώρες αναπνοής του Darth Vader

10 ώρες αναπνοής του Darth Vader! Ένα βίντεο διάρκειας 10 ωρών το οποίο...

Περισσότερα...

14 χρόνια φυλακή για ερωτικές επαφές με γάιδαρο!

14 χρόνια φυλακή για σεξουαλικές επαφές με γάιδαρο καταδικάστηκε...

Περισσότερα...

250 χρόνια… σάντουιτς

250 χρόνια… σάντουιτς! Η πόλη Σάντουιτς, στη νοτιοανατολική...

Περισσότερα...

9 μέρη του κόσμου με μια τρομακτική ιστορία

9 μέρη του κόσμου με μια τρομακτική ιστορία! 9 μέρη σε όλον τον...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση