ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση
Home Οικονομία - Business Επιχειρήσεις 1 Facebook των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών!
1 Facebook των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών! Εκτύπωση E-mail
Προτάθηκε από τον/την Mixalis   
Πέμπτη, 05 Μαϊου 2011 09:52

1 Facebook των νέων Ελλήνων επιχειρηματιών! Τη λειτουργία της πρωτοβουλίας StartUp Greece, παρουσίασε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στο Συνέδριο της EXECOM που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Νέων Επιχειρηματιών.

Το StartUp Greece, όπως τόνισε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, είναι μια σημαντική κυβερνητική καινοτομία, καθώς, για πρώτη φορά στη δημόσια διοίκηση της χώρας, ενσωματώνονται σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα λειτουργίες πληροφόρησης και δικτύωσης και όλο το απαραίτητο υλικό για όποιον ήδη επιχειρεί ή ενδιαφέρεται να επιχειρήσει στην Ελλάδα. «Μέσα από την ψηφιακή αυτή καινοτομία, φιλοδοξούμε να φέρουμε κοντά τους νέους με την καινοτομία, το επιχειρείν, τις νέες ιδέες, μέσα και έξω από τα σύνορα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Νόμοι, διαδικασίες, ενισχύσεις, κίνητρα, ιστορίες επιτυχίας και αποτυχίας, επικοινωνία με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, όλα βρίσκονται μέσα στο StartUp Greece, στο οποίο σας καλούμε να γίνετε μέλη και να συνδράμετε στην διάχυση της επιχειρηματικής κουλτούρας», υπογράμμισε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, κηρύσσοντας την έναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Σημειώνεται ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα www.startupgreece.gov.gr υλοποιείται από εσωτερική ομάδα έργου των υπηρεσιών και φορέων του υπουργείου και «ανέβηκε» σήμερα στο διαδίκτυο σε δοκιμαστική εκδοχή (beta version). Σταδιακά εντάσσονται υπουργεία, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, ώστε να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο εθνικό εργαλείο ενθάρρυνσης της επιχειρηματικής κουλτούρας. Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση.


 

Δείτε ακόμα...

30% πτώση στη χριστουγεννιάτικη αγορά

30% πτώση στη χριστουγεννιάτικη αγορά! Επέλαση βαρύ χειμώνα,...

Περισσότερα...

406 τράπεζες έχουν πτωχεύσει στις ΗΠΑ από το 2008

406 τράπεζες έχουν πτωχεύσει στις ΗΠΑ από το 2008! Σε 406 ανέρχονται οι...

Περισσότερα...

200.000 καταναλωτές ''γυρίζουν'' στην ΔΕΗ!

200.000 καταναλωτές ''γυρίζουν'' στην ΔΕΗ! Περίπου 200.000 νοικοκυριά και...

Περισσότερα...

7 δυνατότητες μέσα από το νέο i-bank store της Εθνικής!

7 δυνατότητες μέσα από το νέο i-bank store της Εθνικής! Η Εθνική Τράπεζα...

Περισσότερα...

$10 δισ. εξοικονόμηση υπόσχεται ο Λευκός Οίκος

$10 δισ. εξοικονόμηση υπόσχεται ο Λευκός Οίκος! Στις αρχές της...

Περισσότερα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαφήμιση